Skip to main content
CHINUR CLINIQ AB

BB Glow

BB Glow behandling med BB serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. CHINUR CLINIQ är certifierad att utföra behandlingen och även kan utbilda metoden. Utbildningen i BB Glow behandling bygger på koreansk metod med nano nålar. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

Vad är BB Glow?

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar.

Hur det fungerar?

BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreanska tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumets effekt förstärks i cirka två veckor.

BB Glow

Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste månaderna efter en kur behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Huden kommer att vara lite rosa och lätt svullen efteråt. Normalt lägger det sig efter en dag. Efter behandlingen bör du inte röra vid ansiktet eller sminka och du skall hålla det rent (risk för bakterier). Du ska även undvika sol, ansträngning som idrott eller bastubad som gör att du svettas. Du skall även undvika makeup upp till 48 timmar efteråt. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

BB glow
BB Glow behandling rekommenderas:

* olika hudnyanser
* torr, normal och blandad hud
* hud med pigmentering eller fräknar
* hud med akne
* grå och livlös hud
* åldersfläckar
* ojämn ton
* missfärgning (hypopigmentering)

Behandlingseffekt:
* Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
* Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter,
åldersfläckar)
* Stimulering av kollagenproduktion
* Ökar hudens elasticitet
* Ger näring och hydratisering
* Föryngring, återfuktning och lyftning
* Minskar antalet fina rynkor
* Minskar porer
* Förbättrar hudens naturliga skydd
* Ökar jämn hudfärg
* Berikar huden med antioxidanter
* Neutraliserar fria radikaler

Efter behandling:
* Avstå från aktiv sol i 14 dagar
* De första två dagarna rekommenderas att inte använda smink och tvätta
ansiktet med starka medel.
* Det rekommenderas inte att besöka bastu, bassäng, solarium och idrotta
under minst fem dagar
* Använd solskyddsmedel

CHINUR CLINIQ AB

Hårtransplantation och hudföryngring.

Kontakta oss