Skip to main content
CHINUR CLINIQ AB

Icke-kirurgisk Bröstförstoring och Brazilian Butt Lift - BBL (Gana Fill-X)

Icke-kirurgisk Bröstförstoring och Brazilian Butt Lift *(Gana Fill-X)

Gana Fill-X är en biostimulator med den verkställande substansen Poly-L-Lactic acid (PLLA) Detta är ingen vanlig HA (hyaluronsyra) filler utan en biostimulator, som stimulerar kroppens egna kollagen och elastin produktion. Gana Fill-X ökar storlek och ger ökad volym där det behövs. Behandlingen används med fördel på lika områden, som vanlig HA filler men skillnaden mot vanliga HA fillers är att Gana är en PLLA (Poly-L-Lactic acid) och produktionen av kollagen och elastin fortgår i 2 till 5 år och det som den har producerat kommer att vara kvar i 5–10 år. Läkemedlet är FDA godkänt och Medicinsk CE märkt.

Butt Lift
Hur fungerar Gana Fill-X?

Poly-L-Lactic acid (PLLA) är ett biologiskt nedbrytbart material med god biokompatibilitet. Efter nedbrytning i kroppen utsöndras PLLA-produkten genom kroppens naturliga metabolism och har således inga skadliga biverkningar för människokroppen. Det är av dessa skäl som PLLA-produkter för närvarande används i stor utsträckning inom det medicinska området, såsom för medicinsk kirurgisk sutur, engångsinfusionsutrustning, injicerbara mikrokapslar, implantat, elastomermaterial etc.

Med Gana Fill-X kan du återställa förlorad volym och korrigera ojämnheter på specifikt område. De vanligaste områdena som behandlas är bröst, höfter och rumpa. Vi kan framhäva dina egna former eller bygga upp volym där det saknas. Effekterna kan ses 4 veckor efter behandlingen fram till 8 veckor efter behandlingen. För att uppnå ett långvarigt resultat rekommenderas 2-3 behandlingar beroende på önskad volym och dina förutsättningar. Under din konsultation diskuteras vad som rekommenderas för dig.

Brostforstoring

Med Gana Fill-X kan vi utföra icke-kirurgisk bröstförstoring och Brazilian buttlift (BBL) utan riskerna som kan medföras vid kirurgiska ingrepp. Behandlingen utförs under lokalbedövning och återhämtningstiden är betydligt kortare. Om du har någon form av allergi mot Lidokain (bedövning) skall detta meddelas innan.

Det finns inga dokumenterade skadliga bieffekter men efter behandlingen kan det uppstå blåmärken och lätt svullnad vid behandlingsområdet. Dessa symptom avtar gradvis. Det ör viktigt att du masserar området som behandlats i 30min varje dag första veckan. Du kan dela upp detta genom att massera 5 minuter 6 gånger om dagen. Massagen hjälper att stimulerar produktionen av nytt kollagen och volymökningen sker successivt inom de närmaste veckorna.

För dig som strävar efter ett naturligt resultat är Gana Fill-X ett utmärkt val. Läkemedlet är FDA godkänt och Medicinsk CE märkt.

Bröst