Skip to main content
CHINUR CLINIQ AB

Restylane Skinboosters

Restylane Skinboosters hjälper dig gradvis förbättra din hud genom att öka elasticiteten i huden samt minska fina linjer och skavanker. Behandlingen återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster. Resultatet blir ett piggare och fräschare utseende.

Varför Restylane Skinbooster?

Huden innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten, och detta ger huden volym och elasticitet. När huden åldras minskar mängden hyaluronsyra, och därmed mängden vatten i huden. Det leder till en rynkigare och mer hopsjunken hud. Restylane Skinboosters är en tunnflytande gelé som innehåller hyaluronsyra och som injiceras i huden för att ge tillbaka fukt och volym inifrån.

Hur det fungerar?

Skinbooster fungerar inte som en vanlig filler, istället ger den fukt på djupet och sätter igång hudens egna produktion av hyaluronsyra. Restylane Skinboosters har använts av behandlare inom medicinsk estetik i över 15 år och mer än 5,5 miljoner behandlingar har genomförts under den tiden.

Att tänke på före behandling

Behandlingen utförs vanligtvis i form av en kur på tre behandlingar med 2-4 veckor mellan varje behandlingstillfälle. Med Restylane Skinboosters kan vi behandla ansikte, hals, dekolletage och händer för att gradvis återställa hudens elasticitet och släthet. Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa ett långvarigt resultat.

Restylane Skinbooster