Skip to main content
CHINUR CLINIQ AB

Fillers

Fillers Stockholm

Vad är Restylane

När vi åldras förlorar huden underhudsfett, kollagen samt andra viktiga
egenskaper som ger ansiktets dess form och struktur. Vi börjar upptäcka
små fina linjer, rynkor och veck som inte fanns där förut och som bidrar
till att vi ser äldre ut. Din behandlare kan med Restylanes kompletta produktportfölj hjälpa dig skapa en individuell behandlingsplan som passar dina behov och önskemål.

Restylane – effekter

– Återuppbygg volym och definera kindbenen för att uppnå ett mer ungdomligt utseende
– Förstärk form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande
– Släta ut rynkor och veck runt mun och näsa
– Definera läppkontur eller öka volym i läpparna
– Mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i pannan samt runt ögonen

Tillsammans med erfarna läkare kan vi med Restylane ge ett säkert och pålitligt resultat som får dig att uppnå en naturlig och elegant look.

Restylane är världens första hyaluronsyrafiller, utvecklad och producerad i Sverige. Den har funnits sedan 1996 och är fortfarande den mest använda produkten på marknaden. Restylane är speciellt framtagen just för att återskapa volym och förstärka anstiktets form och kontur.

Resultatet är omedelbart, med en effekt som kan vara upp till 18 månader, beroende på behandlingsområdet. Direkt  efter injektionsbehandlingen är det vanligt att man blir röd, svullen, öm eller får klåda i området som behandlats. Det kan även uppstå små blåmärken som går bra att sminka över inom de närmaste dagarna. Vi rekommenderar dock att man undviker smink första dygnet. Dessa symptomer försvinner vanligen av sig själva succesivt inom några dagar. Vid en läppbehandling kan svullnaden sitta kvar något längre. Andra reaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Du bör alltid diskutera dina tidigare, eventuella behandlingar och sjukdomar med din behandlare under konsultationen före behandlingen. Din behandlare kan också ge mer information om eventuella reaktioner.

Vi utför inte injektionsbehandling på dig som:

– är gravid eller ammar
– är allergisk mot lidokain (bedövningsmedel)
– har en aktiv infektion runt behandlingsområdet